Зимата е прекрасен сезон за всички, които държат на елегантния и разнообразен външен вид. Прекрасен е и за онези, които искат просто да сложат нещо топло и удобно и да прекарат активен ден сред природата. За всички тях има едно решение, което обаче дава много отговори на въпроса “Какво да си облека”. И това, уважаеми джентълмени, е пуловерът. Той е достатъчно топъл, за да не усещате негативната страна на зимата и се предлага в достатъчно разнообразни модели, за да изглеждате точно така, както искате и както повелява ситуацията, обстановката и компанията, в която се намирате. За работа ще облечете пуловер с V-образно деколте, за уикендите в планината ще се отпуснете в пуловер с весели шарки, а за истински студените дни ще заложите на скандинавските и ирландски модели, плетени на една кука. Но нека се спрем на всеки от разнообразните видове мъжки пуловери по отделно, за да изберете онези, които са точно за вас и вашия начин на живот.

Едноцветен пуловер с обло деколте

Мислете за тези пуловери като за зимните тениски. Изглеждат добре сами по себе си, има ги в абсолютно всички цветове и може да ги комбинирате с дънки и панталони.

Не се поддавайте на минорното зимно настроение и не носете само тъмни пуловери. Изберете и такива с ярки цветове – жълто, оранжево, червено, за да създадате настроение не само на себе си, но и на хората около вас. А това определено ще ви превърне в търсена компания.

Пуловери с V-образно деколте

С този пуловер ще имате безупречен бизнес вид. Това трябва да е основният ви модел пуловери, ако ходите на работа в офис. Каквито и панталони да комбинирате с такъв пуловер, има нещо в този тип деколте, което прави хората да изглеждат наистина елегантно.

И тук бихме ви посъветвали да не избирате само в черно и кафяво, а смело да вземете и по-забележими цветове като лилаво, синьо, червено.

Пуловер тип жилетка

Не правете грешката да свързвате жилетките с ретро външния вид. През последните години този тип пуловери със закопчване (тук говорим и за цип, и за копчета), станаха задължителен елемент от гардероба на всеки мъж, който държи на външния си вид.

Комбинирайте с риза от деним или с тениска. Можете да изберете и пуловер само с няколко копчета, само да загатнете излъчването на жилетката. Този тип пуловер ще ви създаде солидно излъчване на човек, на когото може да се разчита.

Пуловер с поло яка

Мъже с такива пуловери винаги изглеждат стилно. Полото дава онзи артистичен щрих, който толкова се харесва на жените. В същото време този тип пуловери има едно голямо практическо предимстви пред останалите – наистина топли, особено в дните със силен вятър.

Носете го с блейзер, кожено яке, дори и с друг пуловер отгоре – пуловерът с поло яка е наистина голямо зимно попадение.

Пуловер с шарки

Няма защо да се придържате към едноцветните пуловери извън офиса. Разнообразете гардероба си с пуловери с различни шарки и десени. Интересни са комбинациите от вертикално и хоризонтално райе. Изглеждат свежо, топли са и можете да ги носите с всичко.

Пуловер без ръкави

Изключително елегантни, тези пуловери се комбинират прекрасно с риза и са удобни за добре климатизираните офиси, в които не е нужно да се носят дебели дрехи.

Тези и още модели пуловери ще откриете на https://www.bolf.bg/bul_m_Мъжко-облекло_Мъжки-пуловери-14839.html