Hennessy пусна епичен късометражен филм на легендарния режисьор Ридли Скот, който визуализира одисеята, преживяна във всяка глътка от Hennessy X.O.

Кампанията е създадена от рекламната агенция DDB Paris, творчески партньор на Hennessy.

„Когато се впуснахме в това приключение, мечтаехме да създадем един наистина различен филм. Но дори и в най-смелите си мечти не си представяхме, че ще отидем в толкова много невероятни нови светове. Заедно с Хенеси и Ридли Скот се надяваме да постигнем нов еталон в рекламата. ”, казва Александър Калчев, криейтив директор на DDB Paris.

Марката луксозни алкохолни напитки обяви също, че 60-секундната версия на филма ще се излъчи по време на 91-ото издание на Оскарите на 24 февруари.

Допълвайки идеята, че „Всяка капка Hennessy X.O. е Одисея, ” Ридли Скот, създава визуално пътуване, което изследва седемте вкусови профила в сюрреалистичен, чувствен и потапящ разказ.

Филмът е творческа интерпретация на всяка от седемте дегустационни бележки, описани от Comité de Dégustation на Hennessy като илюстрации на вкуса и усещането на Hennessy X.O: сладки нотки, повишаваща се топлина, течащ пламък, шоколадово затишие, завършващи с безкрайно ехо.

Когато филмът достигне връхната си точка, ние виждаме съжителството на светове, които показват  майсторството на режисьора при пренасянето на зрителите към други измерения.

 

Източник: http://www.adstasher.com