“Истината е, че в системата на МВР има много представители на ЛГБТ+ общността, които са си пак мъжкарчета, като нас хетеросексуалните лъвове, но чисто интимно си падат по други мъжкарчета и мечтаят също, като нас да се радват на романтика и семейно щастие, без да се налага да крият любящите си партньори!”, това написа в личния си блог във “Фейсбук”, лице, представящо се като Данчо Полицая.

Дългият пост засяга и обяснява желанието на пътния полицай Генчев от Враца да се създаде “синдикат в МВР, който да защитава правата на абсолютно всички служители, но най-вече на представителите на ЛГБТ+ обществото”.

Публикуваме поста без редакторска намеса:

“Приятели, днес ще ви помоля за подкрепа към една кауза, която стартирахме с няколко смели колеги преди известно време! Както повечето от вас знаят ние служителите на МВР, като най-елитната социална група в България в момента сме в пълна готовност за стачни действия срещу марионетното правителство на Просто Киро! Към днешна дата лидерите и синдикалистите работим усърдно, за да излезем с обща позиция и ясно заявени искания, от които няма да отстъпим и милиметър!

Освен задължителното увеличение на работната заплата, подобряването на условията на труд и незабавно връщане на власт на Генерал Бойко Борисов, ние много държим и да създадем среда, в която нито един колега да не бъде дискриминиран по никакъв повод!

За да си гарантираме равенство, решихме да създадем синдикат в МВР, който да защитава правата на абсолютно всички служители, но най-вече на представителите на ЛГБТ+ обществото, които в момента са обект на незаслужена дискриминация и тормоз от ръководството, в лицето на Рашков Дамаджаната!

Истината е, че в системата на МВР има много представители на ЛГБТ+ общността, които са си пак мъжкарчета, като нас хетеросексуалните лъвове, но чисто интимно си падат по други мъжкарчета и мечтаят също, като нас да се радват на романтика и семейно щастие, без да се налага да крият любящите си партньори!

Други колеги пък биват принуждавани да носят грубите мъжки униформи, въпреки че се идентифицират, като дами и предпочитат да вършат служебните си задължения, обличайки нещо по-удобно и адекватно за половата си идентичност, като рокля или къса пола! В това няма нищо ненормално и странно, защото дори най-великите воини от древните времена на Елада и Рим са се отдавали на мъжки ласки, с което са сближавали колектива и са се борели, като едно цяло срещу враговете си!

За съжаление на тези колеги им се налага да се прикриват, защото се страхуват да покажат истинската си идентичност, притеснявайки се от репресивните действия на хомофобски настроеното ръководство! Идеята ни е този синдикат да защитава безкомпромисно правата на ЛГБТ+ общността в МВР и да не позволява те да бъдат третирани по-различно от останалите!

В по-далечно бъдеще нашата организация възнамерява да работи здраво срещу дискриминацията на национално ниво! Вярваме, че ако успеем да помогнем на хилядите служители в МВР да живеят и работят спокойно, без да се налага да крият сексуалната си ориентация и половата си идентификация, то това би създало едно огромно ядро от високоинтелигентни и доблестни членове в ЛГБТ+ общността в България, което стриктно да защитава правата на всеки един български гражданин!

Убедени сме, че така ще можем да се борим, още по-успешно, за да изкореним омразата и да създадем чиста и свята република, гарантирайки равни права и свободи за всеки един българин, каквито са и заветите на нашите най-обичани български герои – Генерал Бойко Борисов, д-р Костадин Костадинов и Васил Левски!”

Снимка: личен блог във Фейсбук на Данчо Полицая